Székesfehérvári projekt

A projektről

A Társaságunk 100%-os tulajdonában álló projekttársaság, a Pro-Centoquaranta Kft. a LogStar Park Fehérvár projekt keretében kb. 1.000.000 m2 fejlesztési területet vásárolt meg és részben értékesített Székesfehérvár mellett, a város határán, Szabadbattyán településen. A helyszínt az országos és a nemzetközi közlekedési hálózatokkal az M7 autópálya köti össze, amelyek 4 perc távolságra helyezkednek el a parktól. A környéket aktív üzleti élet jellemzi, számos logisztikai, kereskedelmi és szolgáltató vállalat működik a környéken. Ezenkívül a régióban sokszínű képzett munkaerő áll rendelkezésre.

A területen összesen nagyjából 450 000 m2 felépítmény építése valósítható meg.

A projekttársaságunk által tulajdonolt terület jelenleg több, mint 700.000 m2.

A terület közművesítését, illetve a területen tervezett ipari-logisztikai beruházásokhoz szükséges infrastruktúra fejlesztését és útkapcsolatainak kialakítását Társaságunk végzi.

Székesfehérvár Központ

5 km

Budapest Központ

65 km

Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér

95 km

M7 autópálya

1 km

Elhelyezkedés

A terület egy részén a Biggeorge Property Cégcsoport logisztikai fejlesztésekért felelős üzletága, a LogStar, már megkezdte az első épületek fejlesztésének előkészítését. A park magas minőségű csarnok- és irodaterületeket kínál majd a jövőbeni ügyfelei részére, épületeinek építésénél szem előtt tartva a modern logisztikai igényeket, és így ideális feltételeket biztosítva a hazai és nemzetközi ipari és logisztikai vállalatok számára.

További információk elérhetők a fejlesztésről a Logstar weboldalán:

Megtekint

Galéria

További információk elérhetők a fejlesztésről a Logstar weboldalán:

Megtekint