Rólunk

Bemutatkozik a Biggeorge REIT Nyrt.

Társaságunk 2021. márciusban kezdte meg működését, fő tevékenységünk, a saját tulajdonú ingatlanok adásvétele mellett ingatlankezeléssel és vagyonkezeléssel foglalkozunk. A Biggeorge Property Nyrt. azzal a céllal hozta létre Társaságunkat, hogy a cégcsoport szakmai tapasztalatát, piaci jelenlétét és a szabályozott ingatlanbefektetési társaságokra (SZIT) vonatkozó kedvező szabályozás előnyeit kiaknázva kedvező hozamot biztosító ingatlanbefektetési konstrukciót hozzon létre a csoporthoz tartozó Biggeorge Alapkezelő Zrt. által kezelt ingatlanbefektetési alapok mellett. Társaságunk várhatóan 2023. év végéig bevezeti részvényeit a Budapest Értéktőzsdére, a Standard kategóriába.

Csapatunk

Ismerje meg Társaságunk vezetőségét

Nagygyörgy Tibor

Nagygyörgy Tibor

Igazgatóság elnöke

Nagygyörgy Tamás

Nagygyörgy Tamás

Igazgatósági tag

Bozsovics Zsolt

Bozsovics Zsolt

Igazgatósági tag

Tevékenységeink

Az ingatlanfejlesztés széles körét és több szegmensét is érinti jövőbeni tevékenységünk és befektetéseink.

Telekfejlesztés

Építési területeket készítünk elő teljes infrastruktúrával és építési engedéllyel.

Ingatlanfejlesztés értékesítési és bérbeadási céllal (spekulatív, Build-to-suit és Build-to-own fejlesztések is) és ingatlanüzemeltetés, bérbeadás

Ipari-logisztikai épületeket, iroda és szállodai vagy egyéb szálláshely céljára szolgáló ingatlanokat, illetve lakóépületeket is építünk, amelyek megfelelnek az általános piaci elvárásoknak, de készek vagyunk az épületek megvalósítására egyedi bérlői igények alapján is – speciális igények esetén ügyfeleinkkel közösen tervezzük meg a kívánt egyedi épületet, magas színvonalon kivitelezzük, majd hosszútávon bérbe adjuk részükre, és üzemeltetjük.